PRIVAATSUSPOLIITIKA


 

1. Mis tüüpi infot me kogume?

Kogutav info on vajalik asjakohase teabe ja teenuste pakkumiseks ning seadusest tulenevate kohustuste täitmiseks. Consultion OÜ (edaspidi Consultion) veebisaidi külastajal on võimalus oma infot mitte jagada, kuid see piirab teenusele täielikku ligipääsetavust. Küsime ja kogume veebisaidi külastamise käigus allpool nimetatud isikuandmeid:

A. Info, mida meie platvormil sisestatakse

  • Isiklikud andmed, sealhulgas ees- ja perekonnanimi, sünniaeg, isikukood, andmed isikut tõendava dokumendi kohta;
  • Kontaktandmed, sealhulgas e-posti aadress, telefoninumber, aadress, suhtluskeel, elukoha aadress;
  • Saidi omaniku ja kasutaja vaheline kommunikatsioon;
  • Muu informatsioon, mida meiega jagatakse, näiteks sugu, ligipääs külastaja seadme andmetele.

B. Info, mida kogume külastaja kohta automaatselt

  • Tehniline info, mis võib sisaldada IP aadressi, seadme, tarkvara ja muud samalaadset infot;
  • Sotsiaalvõrgustike info, mis võib sisaldada identifitseerimise ja sotsiaalvõrgustiku konto infot;
  • Makse info - iga saidil tehtava maksetehingu asjakohane info (maksekaardi infot ei salvestata);
  • Küpsised (rohkem infot sektsioonis “Küpsised”).

C. Kõned ja vestlused

Teavitame külastajat salvestamisest kõne alguses ning kasutame salvestatud kõnesid või Facebook Messengeri vestlusi parema teenuse tagamiseks ja pretensioonide lahendamiseks.

D. Info, mida saame kolmandatelt osapooltelt

Me ei kontrolli kolmandate osapoolte poolt info kogumiseks kasutatavaid meetodeid ega vastuta nende eest. Igasuguse kolmandate osapoolte poolt edastatava info osas peab pöörduma otse nende osapoolte poole.

2. Kuidas me kogutud infot kasutame?

  • Et täita võimalikke seadusest ja/või regulatsioonist tulenevaid kohustusi;
  • Teavitamaks muudatustest meie teenusetingimustes ja pakkumises;
  • Sisemiste protsesside ja administreerimise toetamiseks (sealhulgas tõrkeotsingud, andmeanalüüs, testimine ning statistika);
  • Statistika kogumine ja analüütika teenuste parendamise eesmärgil;
  • Turundamise efektiivsuse mõõtmiseks, mõistmiseks ja parendamiseks;
  • Et jagada informatsiooni meie teistest sarnastest teenustest ja pakkumistest;
  • Seostamaks saadud infot ja infot teistest allikatest ülalmainitud eesmärkidel.

3. Kuidas me infot säilitame?

Salvestame sisestatud info turvaliselt ainult Euroopa Liidus asuvates serverites ning hoiame isikuandmeid kuni 5 aastat peale kliendisuhte lõppemist ja tehingute ning lepingute infot 10 aastat. Kui see aeg on möödas, kustutame info ning failid andmebaasidest.

4. Turundus

Soovime saata saidi külastajale toodete ja teenuste kohta infot, mis meie parima äranägemise järgi võiks külastajale sobida juhul, kui külastaja on nõustunud turundusinfo saamisega. Külastajal on igal ajal õigus ja võimalus sellekohase info saamisest loobuda, andes meile teada oma soovist meie veebilehel tagasiside vormi kaudu.

5. Mis on saidi külastaja isikuandmete kaitse alased õigused?

Soovime, et meie saidi külastaja oleks täielikult teadlik oma isikuandmete kaitse alastest õigustest, mis on järgmised:

  • Saidi külastajal on õigus olla informeeritud kõikidest andmetöötluse eesmärkidest enne andmetöötluse toimumist, lisaks juhul, kui väljendatud nõusolek on töötlemiseks vajalik, siis on alati võimalik sellega mitte nõustuda. Sellekohase nõusoleku küsimine toimub keskkonnas enne info töötlemist;
  • Õigus pääseda ligi oma andmetele;
  • Õigus andmete parandamisele - külastajal on õigus paluda ebaõigete andmete korrigeerimist või poolikute andmete täiendamist;
  • Õigus andmete kustutamisele - teatud tingimustel on külastajal õigus paluda enda andmed kustutada (näiteks juhul, kui tegu on ebaseadusliku andmete töötlusega või andmete kasutamiseks puudub alus);
  • Õigus piirata ja keelata oma andmete töötlemist teatud tingimustel;
  • Õigus andmete edastamisele - külastajal on õigus avaldada soovi meie poolt kogutud andmete masinloetavas vormis väljavõtte saamiseks ja selle edastamist endale või mõnele muule vastutavale andmetöötlejale. Kui soovite teavet oma isikuandmete kasutamise kohta või teostada oma õigusi ülalnimetatud punktides, palume edastada vastav avaldus digitaalselt allkirjastatuna aadressile See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud..

6. Küpsised

Küpsis on väike tekstifail, mis salvestatakse veebilehe külastamisel Teie arvutisse või muusse seadmesse. Tekstifail sisaldab teavet, mida kasutatakse kindla veebilehe külastajate kasutajakogemuse parandamiseks. Küpsised salvestatakse veebibrauseri failikataloogi, veebilehe külastaja lõppseadme kõvakettale. Kui külastaja sama veebilehte uuesti külastab, siis tema veebibrauser loeb küpsist ja annab info tagasi veebilehele, mis algselt küpsise paigaldas. Küpsised ei ohusta veebilehe külastaja arvutit.

Milliseid küpsiseid kasutab meie veebileht ja mis eesmärkidel? 

  • Seansiküpsised - need salvestuvad üksnes ajutiselt veebilehe külastamise ajaks. Seansiküpsised säilitatakse kuni veebilehe külastaja hoiab veebibrauserit avatuna peale veebilehele sisenemist. Seansiküpsised tuletavad veebilehele meelde, et külastaja on teinud eelmisel lehel valiku, et soovib info korduvat sisestamist vältida.
  • Püsiküpsised- need salvestuvad mingiks kindlaks ajaperioodiks. Soovi korral saate need ise seadmest kustutada. Püsiküpsiste eesmärgiks on:
    • veebilehitseja tuvastamine – küpsised, mis võimaldavad veebilehitseja äratundmist ja turvalisemat veebilehe kasutust;
    • kasutajastatistika ja -analüüs – küpsised, mis annavad teavet selle kohta, kuidas ja kui tihti veebilehte kasutatakse, missugused on kasutajarühmad ja milliseid otsingutööriistu kasutatakse.
  • Kolmandate isikute küpsised - kasutame veebilehel kolmandate isikute küpsiseid, et suunata reklaame. Kolmandate isikute reklaamid kasutavad küpsiseid, mis salvestatakse lõppseadmesse, et hinnata reklaamide tõhusust ja individualiseerida reklaamide sisu, mida veebilehe külastajale kuvatakse. 

Kuidas saab kasutaja küpsiste kasutamist muuta ja valida? 

Saidil kasutatavad küpsised ei sisalda veebilehe külastaja isikuandmeid ja neid ei saa kasutada veebilehe külastaja isiku tuvastamiseks. Kui veebilehe külastaja soovib piirata küpsiste salvestamise lõppseadmesse või kustutada salvestatud küpsised, siis seda saab teha veebibrauseri sätete all. Aja jooksul võime küpsiseid teenuse kvaliteedi parandamiseks uuendada ja kohandada.

7. Teiste teenusepakkujate isikuandmete töötlemise põhimõtted

Meie veebisait sisaldab linke teiste teenusepakkujate lehtedele. Meie isikuandmete töötlemise tingimused kehtivad ainult Consultioni teenusele ja teiste teenusepakkujate sellekohaste põhimõtetega tutvumiseks peaks tutvuma nende sellekohase infoga.

8. Muudatused privaatsuspoliitikas

Vaatame regulaarselt oma isikuandmete töötlemise põhimõtteid üle, postitame uuendusi siia lehele ning vajadusel teavitame neist e-posti teel. Antud isikuandmete töötlemise põhimõtteid uuendati 1.septembril 2023.

9. Kohaliku regulaatori poole pöördumine

Kui meie veebisaidi külastaja soovib esitada kaebust meie platvormi või teenuse kohta (s.h. juhul, kui külastaja tunneb, et viidatud murekohtadele ei ole adekvaatselt või piisavalt reageeritud), palume võta ühendust kohaliku järelevalve ametkonnaga.

 

[ Tagasi ]